Retourneren

 

Wat jammer dat je je pakket of een artikel wilt retourneren. Wellicht had je andere verwachtingen, is het de verkeerde maat, voldoet het product niet aan je verwachtingen, of zie je gewoon van je aankoop af en dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door het artikel/pakket aan ons te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen. Je kan ook eerst kenbaar maken dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) daarvan op de hoogte te stellen. Hiervoor kan je het modelformulier voor herroeping (zoals hieronder bijgevoegd) gebruiken, maar bent hiertoe niet verplicht. Je dient de goederen onverwijld, doch in elk geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Let op, artikelen besteld in onze webshop kunnen alleen geretourneerd worden. Het ruilen van een online bestelling is helaas niet mogelijk.

Retourvoorwaarden:
Deleukstetaartenshop.nl accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen bij ons retour komen. Deze (herroepings)termijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • Het artikel zit in de originele verpakking.

  • Artikelen zijn niet gebruikt. Heb je het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijze nodig is om het product te beoordelen, dan heeft CookiesMonster.eu het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen.

  • Artikelen uitgesloten van herroeppingsrecht zijn artikelen gekocht in de uitverkoop en artikelen die gekocht zijn met THT korting.

Terugbetalen aankoopbedrag:
Nadat wij je retour hebben verwerkt zal het bedrag binnen 14 werkdagen worden gecrediteerd. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Je kunt er namelijk ook voor kiezen een tegoedbon te ontvangen. De tegoedbon sturen wij per e-mail binnen een week en kun je besteden bij je volgende bestelling.