search

SuperDrip Blauw 300g

11,99 €
Bruttopreis
Menge

redeem
By buying this product you can collect up to 1 loyalty point . Your cart will contain total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 € .


 

Sicherheitsrichtlinie

 

Lieferbedingungen

 

Rücknahmegarantie

SuperDrip Blauw 300g
De SuperDrip Blauw 300g is ideaal voor het eenvoudig versieren van lekkernijen. Het kant-en-klare product hoeft alleen even vloeibaar gemaakt te worden voor gebruik. Dit kun je doen in de magnetron of in een pan met water. Daarna kun je met de drip aan de slag gaan. Versier ermee bijvoorbeeld koekjes, maak een taarttopper of creëer ermee een mooie drip op je taart. De verpakking heeft een inhoud van 300 gram. De SuperDrip is ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar. 

Opwarmen magnetron: Leg het flesje op zijn kant zonder deksel en verwarm deze op 800 watt in 30 seconden. Knijp vervolgens in de fles om de drip gelijkmatig te verdelen. Verwarm de drip opnieuw voor 20 seconden en knijp weer in de fles. Herhaal dit met pauzes van 10 seconden ertussen, totdat de drip volledig is gesmolten. 

Opwarmen heet water: Verwarm water in een pan, maar laat het niet koken. Zet de fles met deksel rechtop in de pan en laat deze 10 minuten staan. Zorg ervoor dat het water niet boven het etiket uitkomt en dat het water de drip niet raakt. Controleer na 10 minuten of de drip gesmolten is. Zo niet? Laat de fles dan nog 5 minuten staan. 

Wil je een dunne druppel? Gebruik de drip dan meteen. Liever een dikke druppel? Laat de fles dan nog even staan. 

Na gebruik: Maak de deksel schoon, zodat er geen superdrip meer op zit. Hierdoor krijg je bij het volgende gebruik weer een gladde drip. 

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (palmpit*, palm, shea), magere MELKpoeder, kleurstoffen: biet rood, E133, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijke aroma. *Kan sporen van NOTEN bevatten. *RSPO gecertificeerd. 
Voedingswaarde per 100g: energie: 2554kJ/608kcal, vet: 43,4g, waarvan verzadigd: 39g, koolhydraten: 53,9g, waarvan suiker: 53,9g, eiwit: 1,9g, zout: <0,1g. 

Specificaties: 

  • Blauw
  • Inhoud: 300 gram
3 Artikel
Kommentare (0)
Aktuell keine Kunden-Kommentare