search

Saracino TOP Sugar Paste Zwart 0,5kg

5,99 €
Bruttopreis
Menge

 

Sicherheitsrichtlinie

 

Lieferbedingungen

 

Rücknahmegarantie

Gebruiksklare suikerpasta speciaal ontworpen voor het bekleden van taarten. Het is extreem elastisch en scheurvast: gemakkelijk om een professioneel resultaat te bereiken, zelfs met zeer dunne diktes (het kan worden gebruikt tot 1 mm zonder barsten) en is gemakkelijk bestand tegen temperatuurveranderingen. Ideaal voor gebruik in vochtige omstandigheden.

Het wordt aanbevolen om de pasta voor gebruik minimaal twee minuten met de hand te bewerken om het elastisch en verwerkbaar te maken. Mocht dit niet genoeg zijn, dan is het aan te raden om hem kort op te warmen in een magnetron (700 WATT) gedurende maximaal 10 seconden.

Bevat suiker, cacaoboter en zonnebloemolie. Het is geschikt voor warme en vochtige klimaten. Zelfs bij temperaturen boven 30°C en een hoge luchtvochtigheid is het probleemloos verwerkbaar.

Pasta Top kan ook worden gebruikt voor taarten die gekoeld bewaard moeten worden. Het kan worden gekleurd met in vet oplosbaar poeder of gel voedingskleurstof. Het heeft een delicaat vanille-aroma dat de zoete smaak versterkt en perfect aansluit bij die van de cake.

Waarschuwing bevat: E102, E129: kan een nadelig effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen.

6 Artikel
Kommentare (0)
Aktuell keine Kunden-Kommentare