• New
search

SuperDrip Wit 300g

€11.99
Tax included
Quantity

redeem
By buying this product you can collect up to 1 loyalty point . Your cart will contain total 1 point that can be converted into a voucher of €0.20 .


 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

SuperDrip Wit 300g
De SuperDrip Wit 300g is een veelzijdig product. De drip heeft een ideale witte basiskleur en is te gebruiken voor het afwerken van diverse baksels. Prachtig als topping op cupcakes, om een driptaart af te werken of om zelf taarttoppers te maken. De witte drip is trouwens ook goed te combineren met de andere drip kleuren van SuperDrip. Het flesje heeft een inhoud van 300 gram. 

Opwarmen magnetron: Leg het flesje op zijn kant zonder deksel en verwarm deze op 800 watt in 30 seconden. Knijp vervolgens in de fles om de drip gelijkmatig te verdelen. Verwarm de drip opnieuw voor 20 seconden en knijp weer in de fles. Herhaal dit met pauzes van 10 seconden ertussen, totdat de drip volledig is gesmolten. 

Opwarmen heet water: Verwarm water in een pan, maar laat het niet koken. Zet de fles met deksel rechtop in de pan en laat deze 10 minuten staan. Zorg ervoor dat het water niet boven het etiket uitkomt en dat het water de drip niet raakt. Controleer na 10 minuten of de drip gesmolten is. Zo niet? Laat de fles dan nog 5 minuten staan. 

Wil je een dunne druppel? Gebruik de drip dan meteen. Liever een dikke druppel? Laat de fles dan nog even staan. 

Na gebruik: Maak de deksel schoon, zodat er geen superdrip meer op zit. Hierdoor krijg je bij het volgende gebruik weer een gladde drip. 

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (palmpit*, palm*, shea), magere MELKpoeder, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk aroma, *Kan sporen van NOTEN of TARWE bevatten. *RSPO gecertificeerd. 
Voedingswaarde per 100g: energie 2554g/608kcal, vet: 43,4g, waarvan verzadigd: 39g, koolhydraten: 53,9g, waarvan suiker: 53,9g, eiwit: 1,9g, zout: <0,1g. 

Specificaties: 

  • Wit
  • Inhoud: 300 gram
3 Items
Comments (0)
No customer reviews for the moment.