search

SuperDrip Goud 100g

14,99 €
TTC
Quantité
Derniers articles en stock

redeem
By buying this product you can collect up to 1 loyalty point . Your cart will contain total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 € .


 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Het is opzichtig, het is prachtig, het is zo makkelijk te gebruiken.... tatäääää... onze SUPERDRIP!!! De gouden kers in een fles die je leven in een mum van tijd kleurrijk maakt. Of liever uw taart: SuperDrip is de perfecte taartdroger voor elke druiptaart.

Drip, Drip, Drip - uh, wacht even, wie is die Drip eigenlijk? Eén keer terugspoelen en opnieuw beginnen, alsjeblieft: Op een gegeven moment heeft iemand ergens in de wereld iets heel cools bedacht: druppel chocolade uit de rand van de taart, versier de taart met kleurrijke hagelslag, doe er dotten slagroom op - en daar heb je het, de trendy Drip Cake die MirNixDirNix op elke taartplaat in een goed humeur brengt!

Zo'n geweldig idee, maar hoe krijg je de chocolade zo vloeibaar dat het perfect loopt? Hoe krijg je de kleur zo helder? En wie ruimt aan het eind de rommel van het temperen van de chocolade op? Het antwoord: SUPERDRIP! U verwarmt ons druppelglazuur in de fles, u hoeft het niet te temperen en u kunt het steeds opnieuw gebruiken en verwarmen! Tot de fles leeg is :) U kunt uw fles SuperDrip dus voor veel bakprojecten gebruiken.

Onze SuperDrip kleurenwereld bestaat uit de regenboogkleuren roze, blauw, donkerblauw, groen, wit, geel, rood en paars, plus goud en zilver! Met deze gouden SuperDrip maak je de meest gouden Drip Cake voor een gouden bruiloft, de meest koninklijke taart voor een verjaardag en de meest elegante cupcakes voor een babyshower (als je goede recepten nodig hebt, we hebben er een paar).

Maar niet alleen dripcakes worden een makkie met SuperDrip: verwarm de drip en versier je koekjes, laat hem over cupcakes lopen of pimp je bevroren cake. Alles wat een kleurrijke coating nodig heeft, kan nu gemakkelijk worden geverfd. Eindelijk, je bent klaar voor superdripping!

Let op de consistentie van het goud, roségoud en zilver:

Goud en zilver zijn zeer speciale kleuren die moeilijker te maken zijn. Daardoor zijn de druppels iets vloeibaarder en dunner dan onze gekleurde SuperDrips! Je hoeft maar een beetje zachtjes op je fles te drukken om een druppeldraad te krijgen die heel goed naar beneden loopt. Let er bij het verwarmen ook op dat hij niet zo heet gemaakt moet worden (slechts op 450 watt in de micro) als de gekleurde SuperDrip.


En hier zijn de officiële instructies voor gouden, roségouden en zilveren SuperDrip:

Doe de fles in de magnetron, verwarm 30 seconden op slechts 450 watt (!). Verwijder het deksel, knijp in de fles & knijp goed om SuperDrip gelijkmatig te verdelen. Magnetron opnieuw 20 seconden, knijpen en herhalen in intervallen van 10 seconden tot de SuperDrip volledig is opgewarmd, tussendoor testen of hij al goed loopt.

2 Produits
Commentaires (0)
Aucun avis n'a été publié pour le moment.